Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Goedemorgen,
  Vanochtend is hier een monteur langs geweest, dezelfde als 3 weken geleden, omdat de vaatwasser weer kuren vertoonde. Wat bleek, tijdens de vorige reparatie was een afsluitring tijdens het monteren gescheurd en toen onopgemerkt gebleven. Nu kwam dat als mankement naar voren en ik vind het heel sportief dat de monteur dit gelijk aangaf dat het kwam door de vorige montage. De ring is kosteloos vervangen en de vaatwasser doet het weer!
  Super bedankt voor de goed service. Ik zal jullie zeker aan anderen aanbevelen.
  Door Wassenaar - Bleiswijk 15 Nov 2012
 • 10Vrijdag is er een monteur bij ons geweest ene Remco een top gooser hij was prachtig op tijd werkte snel en netjes een vakman.
  Van mij krijgt Remco een dikke 10

  Bedankt Groetjes Hans Wit
  Door Hans Wit - Amsterdam 07 Nov 2012
 • 10Werkelijk geweldig geplaatst door een bijzonder aardige en kundige medewerker, die en passant ook nog effe de rail van onze uitschuif keukenlade vastzette (hij zag dat de rail niet goed vast zat).
  TOP!! Aanrader!
  Door Guus Hendriks - Den Haag 01 Nov 2012
 • 10OP 29/10/2012 heeft Remco van AJ Tec mijn Boretti fornuis naar binnen gezet, aangesloten en afgesteld. Dit heeft hij vakkundig en netjes gedaan. Daarnaast heeft hij uitleg over het gebruik van het fornuis gegeven. Ook het oude fornuis en al het verpakkingsmateriaal heeft hij meegenomen.
  Ik ben erg blij en zal zeker, wanneer nodig, nogmaals een beroep doen op AJ Tec zolang ze personeel als Remco in dienst houden!!
  Door Anna Koeleman - Zeist 29 Oct 2012
 • 10Op 1 oktober heeft Remco van AJ Tec een Bosch inbouw-vaatwasser geplaatst. Ik kan niets anders zeggen dan dat hij dat zeer vakkundig en netjes heeft gedaan. EN met veel geduld, omdat in mijn jaren 30 woning de waterkranen (in de kruipruimte) afgesloten moesten worden. Ze zaten behoorlijk vastgerot. Hij heeft ze gelukkig toch dicht gekregen. Gelukkig bleef hij vriendelijk en goedlachs. Dankjewel Remco!
  Door Roelie - Westzaan 03 Oct 2012
 • 10Vorige week een inbouwkoelkast, gaskookplaat en oven laten vervangen door Dennis. Hij heeft keurig gewerkt: geen geschuif met apparatuur over de grond, maar netjes op een matje, afval direct afgevoerd, perfect hangen/stellen van met name de koelkastdeur en een aanpassing gedaan omdat de koelkast net niet in de nis paste. Een halfuur tevoren belde hij om te zeggen dat hij eraan kwam.

  Al met al een dikke tien voor service en vakkundigheid. Ga zo door!
  Door I. Blonk - Rotterdam 19 Sep 2012
 • 10Demontage van de oude volledig geïntegreerde vaatwasser en montage van een volledig geïntegreerde vaatwasser van Siemens werd op een vakkundige wijze gedaan en alles werd gecontroleerd op eventuele lekkages ed. ook werd de dorpel aangepast en nieuwe rubber ringetjes geplaats in de syphon. Uitmuntend!!
  Door Hans Boon - Schiedam 22 Aug 2012
 • 10Koelkast,vriezer en combimagnetron, waren aan vervanging toe. Door AJ tec nieuwe laten plaatsen, dit werd door een vriendelijk jonge monteur, zeer netjes en vakkundig gedaan. Nieuwe combimagnetron had iets meer ruimte nodig dan de oude daarom moest de gasleiding van het fornuis aangepast worden, dit was geen enkel probleem en werd direct opgelost. Monteur had per ongeluk een bakplaat van de oven tussen de verpakking laten zitten, Kwam deze heel vlot alsnog langsbrengen. Kortom ben echt heel tevreden, Jullie weten nog wat service is!
  Door L. van Hoorn - Rijswijk 07 Aug 2012
 • 10Wasmachine kaduuk. AJtec gebeld en ze hebben de wasmachine op vakkundige wijze gerepareerd ! Niets op aan te merken !
  Door Fam de Kievit - Rijswijk 23 Jul 2012
 • 10Dennis heeft de oude inbouw vaatwasser zeer vakkundig en snel verwijdert en daarna de nieuwe grotere model ingebouwd. Hiervoor waren kleine aanpassingen nodig en voor Dennis was het geen probleem. Ik kreeg praktische uitleg over de nieuwe vaatwasser en kon zo mijn eerste wasbeurt laten draaien.Heel hartelijk dank voor deze aangename montage.
  Door Susan Schmidt - Bergen 14 Jul 2012
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site