Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Mijn complimenten voor de snelle en nette wijze waarop een vervangingsplaatsing heeft plaatsgevonden.
  Monteur Dennis stond ruim voor de afgesproken tijd (07:30h) al aan de deur. Hij heeft een vaatwasser prima ingebouwd.
  Vooral de beleefdheid en het netjes werken verdiend een dikke pluim.
  Door J.Ruchtie - Breda 08 Mar 2013
 • 9Op 20 februari zijn twee monteurs langs geweest om een koelkast en vaatwasser te vervangen. Terloops moesten er de nodige aanpassingen voor de inbouwruimte van de koelkast plaatsvinden, omdat de afmeting van de "oude" koelkast niet meer in het hedendaagse assortiment voorkomt. Al met al zijn de heren geruime tijd bezig geweest, maar het resultaat mag er ook wezen. En natuurlijk, na afloop alle rommel opruimen. Dit was vakwerk, heren. Bedankt!
  Door Carlo Nash - Voorburg 26 Feb 2013
 • 9Gisteren 2 monteurs op bezoek gehad om een vaatwasser te vervangen. Beiden vrolijk en beleefd. Ben zeer tevreden met het resultaat, er werd erg netjes gewerkt! Ook werd nog even onze keukenkraan vastgezet (die al erg lang loszat).
  Kortom: super! Bedankt mannen!
  Door Theo Hummel - Venlo 22 Feb 2013
 • 8Jack heeft de vaatwasmachine geplaatst en zette de puntjes op de i door mijn keukenkastdeurtje ernaast mooi recht te hangen. Wat niet meeviel. Complimenten.
  Door familie van wageningen - Rotterdam 19 Feb 2013
 • 10Vandaag is er een nieuwe inbouw vaatwasmacchine geinstalleerd door installatie bureau AJ-tec.
  Prima werk geleverd!
  Voor het opmaat maken van de vloerplint werd ook een uiterst redelijke prijs gerekend.

  Wij zijn zeer tevreden.
  Door L. Ponsioen - Montfoort 18 Feb 2013
 • 10Ik ben blij verrast door de geweldige service die Remco van AJ-tec mij gisteren gaf. Bellen dat hij eraan komt, vriendelijke benadering en overleg met wat de mogelijkheden van inbouw zijn (was een vervanging van een andere koelkast) Vakkundig en professionele inbouw. Perfect afgewerkt met oog voor de kleine details. Alles netjes opgeruimd en de werkwijze uitgelegd. Dat zo'n service nog bestaat in deze tijd!! Ik kan niet anders dan een dikke 10 geven!
  Door M Verbakel - Elsendorp 30 Jan 2013
 • 10Wat een geweldige service! Ik kan niet anders dan een 10 geven. Er is niets negatiefs te melden. Afspraken worden heel nauwkeurig nagekomen, bij geen gehoor, heel snel teruggebeld. Zelfs in het weekend keurig afspraak doorgebeld. Exacte tijd aanwezig voor plaatsen vaatwasser. Netjes, secuur en proffessioneel!
  Wij roepen jullie zeker weer!!!!!!
  Door L de Vaere - Zeist 08 Jan 2013
 • 10Op 17 december is door uw monteur Paul een oven en keramische kookplaat bij ons thuis geplaatst. Niet alleen was hij bijzonder vriendelijk en voorkomend, hij heeft ook voortreffelijk werk geleverd ondanks een onvoorzien probleem. Alle lof. We weten jullie een volgende keer zeker weer te vinden.
  Door Verhoeven - Leiderdorp 18 Dec 2012
 • 10Op 22/11/2012 werd 's morgens vroeg door uw medewerker een inbouw oven en koelkast geplaatst. Een half uur van te voren werden wij gebeld en alles ging perfect. Niets dan lof voor de vriendelijkheid en deskundigheid van uw monteur!
  Door N.R. Kramer Freher - Teteringen 27 Nov 2012
 • 10Dikke pluim voor Remco; complimenten voor prima installatie van keukenkastjes, afzuigkap en inductieplaat. Practische tips, achterstallige puntjes afgewerkt en bijgesteld, parketstrook netjes weggewerkt onder plint en afzuigkap geinstalleerd met extra kap. Het was een behoorlijke dagklus maar keuken is helemaal naar mijn zin geworden. Veel dank en ik zal zeker als weer nodig is een beroep op jullie doen en Ajtec aanbevelen!
  Door Hanneke Schneider - Den Haag 26 Nov 2012
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site