Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Demontage van de oude volledig geïntegreerde vaatwasser en montage van een volledig geïntegreerde vaatwasser van Siemens werd op een vakkundige wijze gedaan en alles werd gecontroleerd op eventuele lekkages ed. ook werd de dorpel aangepast en nieuwe rubber ringetjes geplaats in de syphon. Uitmuntend!!
  Door Hans Boon - Schiedam 22 Aug 2012
 • 10Koelkast,vriezer en combimagnetron, waren aan vervanging toe. Door AJ tec nieuwe laten plaatsen, dit werd door een vriendelijk jonge monteur, zeer netjes en vakkundig gedaan. Nieuwe combimagnetron had iets meer ruimte nodig dan de oude daarom moest de gasleiding van het fornuis aangepast worden, dit was geen enkel probleem en werd direct opgelost. Monteur had per ongeluk een bakplaat van de oven tussen de verpakking laten zitten, Kwam deze heel vlot alsnog langsbrengen. Kortom ben echt heel tevreden, Jullie weten nog wat service is!
  Door L. van Hoorn - Rijswijk 07 Aug 2012
 • 10Wasmachine kaduuk. AJtec gebeld en ze hebben de wasmachine op vakkundige wijze gerepareerd ! Niets op aan te merken !
  Door Fam de Kievit - Rijswijk 23 Jul 2012
 • 10Dennis heeft de oude inbouw vaatwasser zeer vakkundig en snel verwijdert en daarna de nieuwe grotere model ingebouwd. Hiervoor waren kleine aanpassingen nodig en voor Dennis was het geen probleem. Ik kreeg praktische uitleg over de nieuwe vaatwasser en kon zo mijn eerste wasbeurt laten draaien.Heel hartelijk dank voor deze aangename montage.
  Door Susan Schmidt - Bergen 14 Jul 2012
 • 9Op 31/5 heeft Remco de vaatwasser vervangen, snel en vakkundig heeft hij de oude verwijderd, en de nieuwe ingebouwd. Deze bleek niet direct te passen maar dit was voor Remco geen probleem, in een handomdraai paste hij de deurstijl aan. Complimenten voor de snelle en vakkundige montage!
  Door Roussou - Den Haag 13 Jun 2012
 • 10Inbouwkoelkast plaatsen
  Vandaag is Dennis geweest om een inbouwkoelkast te plaatsen. Supersnelle en nette werker! Legde alles goed uit en nam nadien alle rommel mee. Er was niet te zien dat er " gewerkt" was, zo netjes liet hij alles achter. Hij zag ook een probleem met de luchtcirculatie en lostte dat meteen keurig op. AJ TEC is top!
  Door Take - Steenwijk 13 Jun 2012
 • 10Vakmanschap.
  Gisteren 06-06-2012 is een inbouw vaatwasser geplaatst in een bestaande keuken. Hiervoor moest een kastje worden gedemonteerd en de wateraansluiting worden aangepast. Hierna de vaatwasser in de beschikbaar gekomen ruimte gemonteerd, deurtje overgezet en uitgelijnd.
  Dit alles is op een professionele manier gedaan door Dennis. Wij zijn uitermate tevreden over de correcte en uitstekende manier van werken. Ik zal Aj-tec bij iedereen aanbevelen.
  Door R Hermans - Utrecht 07 Jun 2012
 • 9Dinsdag 5 juni is er bij ons een nieuwe vaatwasser geinstalleerd. De afspraak was snel gemaakt. Een half uur van tevoren word je gebeld dat de monteur er aan komt. Heel fijn. De oude vaatwasser is er netjes uitgehaald en meegenomen. Er was nog een probleem ontstaan, de monteur heeft dit gelijk voor ons opgelost. Wat een vakkennis en service. Onze complimenten gaan dan ook uit naar de vriendelijke monteur Remco, Bedankt !!!!!
  Door snijders - Ridderkerk 06 Jun 2012
 • 9Dinsdag is Andre geweest om mijn bauknecht vaatwasser te maken.
  De deur viel met een gang naar beneden en was half ontzet.
  Hij heeft een aantal dingen vervangen en de deur weer in model gekregen. Deze meneer wist precies waar die mee bezig was. echt een goede service en netjes op tijd.Hij belde zelfs ook nog van te voren voordat hij deze kant op kwam.
  Door Anita de Bree - Zoetermeer 31 May 2012
 • 10Vriendelijke, nette jongeman die bij ons de vaatwasser heeft geplaatst, hij werkte erg netjes en heeft er geen troep van gemaakt. Na plaatsing van het apparaat kreeg ik goede uitleg over de werking ervan. Al met al een hele prettige ervaring.
  Door Peter Maaskant - Zoetermeer 25 May 2012
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site