Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 9Dinsdag 5 juni is er bij ons een nieuwe vaatwasser geinstalleerd. De afspraak was snel gemaakt. Een half uur van tevoren word je gebeld dat de monteur er aan komt. Heel fijn. De oude vaatwasser is er netjes uitgehaald en meegenomen. Er was nog een probleem ontstaan, de monteur heeft dit gelijk voor ons opgelost. Wat een vakkennis en service. Onze complimenten gaan dan ook uit naar de vriendelijke monteur Remco, Bedankt !!!!!
  Door snijders - Ridderkerk 06 Jun 2012
 • 9Dinsdag is Andre geweest om mijn bauknecht vaatwasser te maken.
  De deur viel met een gang naar beneden en was half ontzet.
  Hij heeft een aantal dingen vervangen en de deur weer in model gekregen. Deze meneer wist precies waar die mee bezig was. echt een goede service en netjes op tijd.Hij belde zelfs ook nog van te voren voordat hij deze kant op kwam.
  Door Anita de Bree - Zoetermeer 31 May 2012
 • 10Vriendelijke, nette jongeman die bij ons de vaatwasser heeft geplaatst, hij werkte erg netjes en heeft er geen troep van gemaakt. Na plaatsing van het apparaat kreeg ik goede uitleg over de werking ervan. Al met al een hele prettige ervaring.
  Door Peter Maaskant - Zoetermeer 25 May 2012
 • 10Vandaag is er bij mij een koelkast gemonteerd.
  Blijk dus dat er verschillende systemen zijn.
  Ik had dus het verkeerde besteld via internet.
  Monteur paul heeft netjes schanieren ingevreest en er een sleepsysteem koelkast van gemaakt. Alles netjes recht gemaakt ziet er niks meer van! Echt een super service!!
  Door Bert - Hoofddorp 24 May 2012
 • 10Kwam water uit de wasdroger en slang was losgeraakt op een of andere wijze. Monteur heeft slang gemonteerd.
  Door Jacobs H, - Capelle aan den IJssel 15 May 2012
 • 10Ik ben super tevreden over de inbouw kwaliteiten van AJ Tec. In Maart heb ik een oven en gasstel laten inbouwen. Oven bleek 3mm te hoog, maar geen enkel probleem. Vakkundig is eea 3mm \'gezakt\' en zit perfect. Zojuist een nieuwe, grote, koelkast laten inbouwen, in plaats van een koelkast+vriezer. Ook hierbij weer eea professioneel uit- en ingebouwd en de kastdeurtjes gesteld.

  Daarnaast maken ze de kastjes ook schoon voor inbouw en nemen ze op verzoek de oude apparatuur weer mee. Helemaal top !
  Door Alwin Schrooten - Zoetermeer 07 May 2012
 • 9Vanmorgen kwam monteur Dennis de vaatwasser inbouwen.
  Snel en vakkundig werd de oude vaatwasser verwijderd en de nieuwe vaatwasser geplaatst.
  Fijn was : alle rommel werd meegenomen , een afspraak kon op maat worden gemaakt naar onze wensen/dag van keuze .
  Al eerder was AJ-Tec bij ons maar wederom een pluim voor deze monteur !
  Door fam de rijk - Rhoon 03 May 2012
 • 10Dit bedrijf verdient 2 pluimen van mij aangezien zowel de koelkast als de vaatwasser binnen korte tijd gerepareerd waren. Men kwam in eerste instantie alleen voor de koelkast. Het probleem werd onmiddellijk onderkend en vakbekwaam gerepareerd. De bijzonder vriendelijke monteur had ook nog tijd om naar de vaatwasser te kijken en hoorde ook hier onmiddellijk wat het probleem was. Ook dit apparaat werkt weer zoals het hoort!!
  Bijzonder goede service, snel en vakbekwaam. Tevens zit er nog garantie op de werkzaamheden. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs!
  Door Swart - Zoetermeer 26 Apr 2012
 • 10Vandaag is mijn op internet bestelde kookplaat en oven geinstalleerd door Jim, wat een gouden handen heeft hij.
  Na het verwijderen van de oude apparatuur bleek dat er in het gat van de oven allerlei obstakels waren om plaatsing van de nieuwe oven mogelijk te maken, hij draait zijn handen er niet voor om.
  Voor een redelijke prijs alle leidingen omgelegd.
  Alles ziet er super strak uit en na een kort maar krachtige uitleg kon alles gepind worden ideaal!
  Als er weer iets moet gebeuren aan mijn keuken ga ik zeker weer naar ajtec!
  Door Wouter - Amersfoort 24 Apr 2012
 • 9Afgelopen donderdag dacht ik ff lekker de was te gaan doen.... wat blijkt nou de wasmachine begon van alle kanten te lekkken... ik heb er zelf geen ballen verstand van.... dus ik zoeken naar een monteur op internet en een telefoontje gepleegd.... nou een paar uur later stond de vriendelijke monteur voor de deur... hij bekeek de situatie binnen een tijd van 40 min was de klus geklaard... een aanrader volgende x word er weer gewoon gebeld en niet naar een ander waar je al gelijk bij de eerste bezoek al 60 euro alleen aan voorrijkosten kwijt bent.
  Door Johan - Leiden 14 Apr 2012
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site