Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Dit bedrijf verdient 2 pluimen van mij aangezien zowel de koelkast als de vaatwasser binnen korte tijd gerepareerd waren. Men kwam in eerste instantie alleen voor de koelkast. Het probleem werd onmiddellijk onderkend en vakbekwaam gerepareerd. De bijzonder vriendelijke monteur had ook nog tijd om naar de vaatwasser te kijken en hoorde ook hier onmiddellijk wat het probleem was. Ook dit apparaat werkt weer zoals het hoort!!
  Bijzonder goede service, snel en vakbekwaam. Tevens zit er nog garantie op de werkzaamheden. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs!
  Door Swart - Zoetermeer 26 Apr 2012
 • 10Vandaag is mijn op internet bestelde kookplaat en oven geinstalleerd door Jim, wat een gouden handen heeft hij.
  Na het verwijderen van de oude apparatuur bleek dat er in het gat van de oven allerlei obstakels waren om plaatsing van de nieuwe oven mogelijk te maken, hij draait zijn handen er niet voor om.
  Voor een redelijke prijs alle leidingen omgelegd.
  Alles ziet er super strak uit en na een kort maar krachtige uitleg kon alles gepind worden ideaal!
  Als er weer iets moet gebeuren aan mijn keuken ga ik zeker weer naar ajtec!
  Door Wouter - Amersfoort 24 Apr 2012
 • 9Afgelopen donderdag dacht ik ff lekker de was te gaan doen.... wat blijkt nou de wasmachine begon van alle kanten te lekkken... ik heb er zelf geen ballen verstand van.... dus ik zoeken naar een monteur op internet en een telefoontje gepleegd.... nou een paar uur later stond de vriendelijke monteur voor de deur... hij bekeek de situatie binnen een tijd van 40 min was de klus geklaard... een aanrader volgende x word er weer gewoon gebeld en niet naar een ander waar je al gelijk bij de eerste bezoek al 60 euro alleen aan voorrijkosten kwijt bent.
  Door Johan - Leiden 14 Apr 2012
 • 10op 12-4-2012 werd een vaatwasmachine geplaatst en DENNIS, de monteur, ontdekte dat de oude vaatwasmachine foutief was geplaatst.Vakkundig heeft hij de nieuwe machine geplaatst en uitleg gegeven over zijn werkzaamheden.Dit alles betekende waar voor je geld gegeven door een vakkundige en aardige monteur.Een aanrader voor iedereen.
  Door T.H.J.Rietbroek - Nootdorp 13 Apr 2012
 • 10Gisteren gebeld dat wasmachine elke keer foutmelding gaf over watertoevoer.
  Monteur kon vanmorgen komen.
  Bleek de wasmachinekraan niet goed meer te zijn.
  Hij had deze bij zich! nieuwe kraan gemonteerd.
  Kunnen nu weer wassen zonder foutmeldingen.
  Een goede vakman!
  Door Uittenboogaard - Delft 12 Apr 2012
 • 9inbouwkoel/vriescombi deed vreemde dingen ipv goed koelen.
  thermostaat kapot,gelijk gemaakt, met een uurtje gerepareed en doet het weer naar behoren.
  monteur paul zeer vriendelijk,voor zo\'n prijs heb je geen nieuwe.
  Door Biesboer - Den haag 10 Apr 2012
 • 10Er is bij mij zojuist een vaatwasmachine geplaatst. Dennis de monteur heeft laten zien zeer vakkundig te zijn. In woord en gebaar zeer correct. Echt fantastisch om te zien hoe je als klant waar voor je geld krijgt. Ik raad iedereen dit bedrijf aan.
  Door van den Broek - Leidschendam 06 Apr 2012
 • 10Ik heb op 28 maart een via internet gekochte vaatwasser laten inbouwen door een monteur van AJ Tec. Deze vriendelijke persoon heeft de vaatwasser vakkundig op zijn plaats gemonteerd. Ook het front van de vaatwasser en de plint van de keuken werden netjes teruggeplaatst en alles werd goed rechtgezet. Na montage heeft de monteur kort, maar duidelijk uitleg gegeven over de werking van het apparaat. De betaling kon via de pin, wat ook erg handig is. Alles bij elkaar ben ik dik tevreden over de service en de vriendelijke omgang. Bedankt!
  Door J. de Jonge - Zwolle 03 Apr 2012
 • 10Ook onze ervaring is prima. Snelle reactie op mail, met duidelijke prijsopgaaf. We hebben de droger langs gebracht en 2 dagen later konden we hem weer ophalen.

  Prima prijs, prima service
  Door Waal - Spijkenisse 03 Apr 2012
 • 10Op vrijdag 30 maart een inbouwvaatwasser laten plaatsen door monteur Remco. Hij heeft de vaatwasser snel en vakkundig geplaatst. Daarna heeft hij nog geduldig uitleg gegeven over de werking van het apparaat.
  Kortom, zeer vriendelijke en vakkundige service!
  Door Marjan - Hoofddorp 02 Apr 2012
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site