Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 9Toppersoneel, een reden om weer bij Bemmel en Kroon te kopen.
  Zeer vakkundig geholpen, goede tips gekregen.
  Door Frank Overing - Den Haag 23 Jul 2021
 • 10De monteur, Erik, was zeer vriendelijk, werkte erg netjes, gaf uitleg over het apparaat en heeft de deuren van de inbouw koelkast zeer nauwkeurig afgesteld. Vakwerk geleverd. Ook de communicatie met kantoor verliep erg prettig en er wordt met de klant meegedacht! Top!
  Door Mary Eaton - Zoetermeer 16 Jul 2021
 • 10Vandaag nieuwe vaatwasser laten plaatsen/installeren. Aardige en vakkundige monteur. Veel moeite gedaan om de vaatwasser goed te plaatsen ten opzichte van de andere kastdeurtjes. Altijd weer een dingetje. Top!
  Door Leo Cleef - Zoetermeer 16 Jul 2021
 • 10Na het telefonisch maken van de afspraak met AJ Tec voor het plaatsen van de nieuwe inbouwkoelkast (gekocht via Veiligkopen.nl) ontving ik een heel duidelijke bevestiging per mail. Monteur Erik heeft vervolgens prima werk geleverd: hij werkte snel maar ook zeer precies: nam goed de tijd om e.e.a. nog een beetje verder af te stellen zodat de koelkast nog een millimetertje beter stond. Daar werd vakwerk geleverd, dat merkte je aan alles! En hij beantwoordde al mijn vragen geduldig en vriendelijk. Heel prettig persoon! Prima bedrijf en topmonteur; volgende keer zo weer!
  Door Liesbeth - Ede 15 Jul 2021
 • 10Plaatsing nieuwe inbouwkoelkast. Alles verliep gesmeerd. Snel gebeld door medewerker om afspraak te maken voor installatie, installatiemedewerker verscheen op tijd en had klus zo geklaard met alles netjes en schoon achtergelaten. Legde ook vrienderlijk uit wat hij had gedaan en hoe koelkast ingesteld kon worden. Heel prettig.
  Door Eva - Zeist 14 Jul 2021
 • 10Uit- en inbouw vaatwasser en koelvriescombi.
  Door Ingrid de Wijn - Bentveld 13 Jul 2021
 • 10Zeer tevreden. Ik geef niet snel een 10, maar dit keer zeker verdiend. Zeer professioneel en kundig inbouw koelkast gemonteerd.
  Er werd voorzichtig met materialen omgegaan.
  Monteur was vriendelijk en prettig in de omgang.
  Als we nog eens een apparaat vervangen maken we graag gebruik van dit bedrijf. Blijf dit vakwerk leveren, dit is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid. Dikke duim!
  Door M. Fransen - Dordrecht 13 Jul 2021
 • 10Vooraf al zeer prettig contact om de plaatsing te bespreken. Op de dag zelf vriendelijke monteur, Kevin, die keurig op tijd was. Er werd goede uitleg gegeven en voorzichtig met de spullen omgegaan. Alles in netjes geïnstalleerd en het oude afgevoerd. Dank voor jullie hulp!
  Door Carolien Verschoor - Culemborg 12 Jul 2021
 • 8Goede service, personeel is netjes en heel erg servicegericht. Via Bemmel & Kroon waar wij al vaker hebben besteld. Beide goed aan te raden.
  Door Frans - Leiderdorp 09 Jul 2021
 • 10Netjes, conform afspraak, op tijd. Keurig nette monteur en vriendelijk. Dit bedrijf raad ik aan. 🙂
  Door Gerard van der Valk - Zoetermeer 09 Jul 2021
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  123»