Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Een oude wasemkap vervangen door een nieuwe die net wat anders in elkaar zit met een slechte gebruiksaanwijzing is niet makkelijk. Toch is het gelukt! Wij zijn heel tevreden met de verleende service!
  Door Alex - Zoetermeer 25 Jan 2024
 • 9Snel en efficient. Zeer tevreden over de nette manier van werken en de uitgevoerde werkzaamheden!
  Door Martin - Rijswijk 19 Jan 2024
 • 9Koelkastlevering en plaatsing gebeurde uitstekend. Prima monteir. Veel dank!
  Door J. Abbink - Leiden 05 Dec 2023
 • 10Keurig werk afgeleverd, alles netjes achtergelaten, duidelijke apparaat instructie gegeven. Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan!
  Door Hans V - Dirksland 25 Oct 2023
 • 9Aardige monteur, vakman. Heeft goed werk afgeleverd. Zeer tevreden! En afgesloten met praatje sport, allebei bedreven in dezelfde sport, wat wil je nog meer....
  Door Dennis van Bon - Almere 03 Oct 2023
 • 10Een ervaren en kundige installateur, er was eerst een verkeerde Liebnerr koel/vriescombinatie geleverd , maar dat is door hem in goed overleg met Bemmel&Kroon vlekkeloos opgelost. Zeer goede service! Eerst een email met datum en daarna een email met het tijdstip, op de afgesproken dag belde de monteur dat hij onderweg is.
  Door P.Everaart - Leiden 03 Oct 2023
 • 10Hele fijne monteur met een monteur in "opleiding" rustig en bescheiden en prettige uitleg en keurig werk geleverd en uiterst secuur met de gasaansluiting, dubbele check!
  Alles netjes afgevoerd en opgeruimd, top!
  Door Marieke Minnema - Zierikzee 02 Oct 2023
 • 9Keurig Inductie fornuis aangesloten, goede uitleg, van te voren contact over aankomsttijd en wat betreft presentatie, sociale vaardigheden en klantgerichtheid een dikke GOED als rapportcijfer. Tevreden!
  Door M. AARTS - Schiedam 01 Oct 2023
 • 10Vandaag zijn twee monteurs bij mij langs gekomen om mijn eiland afzuigkap te monteren.
  Deze mannen hebben de oude snel gedemonteerd en afgevoerd. De nieuwe afzuigkap heel netjes gemonteerd. Alles werd na afloop op mijn keuken eiland schoon gemaakt.
  Even uitleg gekregen hoe ik mijn fliter kan vervangen wanneer deze vervangen moet worden en een kleine uitleg gekregen over de werking van de afzuigkap.
  Ik heb na reviews gelezen te hebben voor AJ Tec BV gekozen. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb, de deskundigheid die deze monteurs in huis hebben is gewoon geweldig.
  Ik ben blij dat ik niet zelf met familie was gaan klooien om de afzuigkap te monteren want er kwam toch iets meer hij kijken dan een paar schroeven los en vast maken.
  Had ik ook al geschreven dat het super aardige monteurs waren? Echt service gericht, gewoon weg top service en top monteurs.
  Dan toch nog een kleine opmerking, ik heb een maand moeten wachten totdat de monteurs langs kwamen, als je iets nieuws heb gekocht wil je natuurlijk ook meteen gebruik van kunnen maken.
  Aan de andere kant als je zo goede service als dit bedrijf hebt wordt je klanten bestand alleen maar groter, wat erin resulteert dat klanten iets langer op de service moeten wachten, achter af was het het wachten meer dan waard.
  Mocht ik ooit weer iets moeten installeren zal ik zeker aan AJ Tec BV denken.
  Door Zijler - Almere 27 Sep 2023
 • 10Goede vakman en perfect ingebouwd
  Door Marianne Ierschot - Rijswijk ZH 26 Sep 2023
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  123»