Installatie

Wij installeren door het gehele land alle inbouwapparatuur, tevens wanneer deze ergens anders zijn aangekocht. Onze prijzen staan vast en zijn Inclusief het uitbouwen en milieuvriendelijk afvoeren van het oude apparaat. Mocht er gebruik worden gemaakt van extra materiaal, dan wordt dit apart berekend. Heeft u speciale wensen? Mail ons dan voor een vrijblijvende offerte.

Verder

Reparatie

Indien uw apparatuur een defect heeft en er een reparatie nodig is, dan staat onze eigen technische dienst voor uw klaar. Onze vakkundige medewerkers proberen uw reparatie zo snel mogelijk te verhelpen. Hoe de kosten zijn opgebouwd vindt u onder aan de pagina. Heeft u vragen of special wensen? Mail ons, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Verder

Meetservice

Twijfelt u over uw internet aankoop of vraagt u zich af of het gekozen apparaat wel gaat passen? Wij komen graag bij u langs voor een meetservice. Onze monteur zal u advies geven en eventueel het bestel proces verzorgen. Wilt u liever assentensie met de aankoop door middel van email? Dit is uiteraard mogelijk en geheel vrijblijvend. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Verder

Werkplaats reparatie

Bent u zelf wel handig maar net niet handig genoeg om uw apparaat zelf te repareren? Dan is het mogelijk om uw apparaat bij onze werkplaats af te geven zodat wij deze voor u kunnen maken. Op deze manier bespaart u voorrijkosten en hoeft u ook niet thuis te blijven. U kunt u apparaat aanbieden tijdens onze openingstijden of mail ons voor het maken van een afspraak.

Verder