Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 9Keurig Inductie fornuis aangesloten, goede uitleg, van te voren contact over aankomsttijd en wat betreft presentatie, sociale vaardigheden en klantgerichtheid een dikke GOED als rapportcijfer. Tevreden!
  Door M. AARTS - Schiedam 01 Oct 2023
 • 10Vandaag zijn twee monteurs bij mij langs gekomen om mijn eiland afzuigkap te monteren.
  Deze mannen hebben de oude snel gedemonteerd en afgevoerd. De nieuwe afzuigkap heel netjes gemonteerd. Alles werd na afloop op mijn keuken eiland schoon gemaakt.
  Even uitleg gekregen hoe ik mijn fliter kan vervangen wanneer deze vervangen moet worden en een kleine uitleg gekregen over de werking van de afzuigkap.
  Ik heb na reviews gelezen te hebben voor AJ Tec BV gekozen. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf gekozen heb, de deskundigheid die deze monteurs in huis hebben is gewoon geweldig.
  Ik ben blij dat ik niet zelf met familie was gaan klooien om de afzuigkap te monteren want er kwam toch iets meer hij kijken dan een paar schroeven los en vast maken.
  Had ik ook al geschreven dat het super aardige monteurs waren? Echt service gericht, gewoon weg top service en top monteurs.
  Dan toch nog een kleine opmerking, ik heb een maand moeten wachten totdat de monteurs langs kwamen, als je iets nieuws heb gekocht wil je natuurlijk ook meteen gebruik van kunnen maken.
  Aan de andere kant als je zo goede service als dit bedrijf hebt wordt je klanten bestand alleen maar groter, wat erin resulteert dat klanten iets langer op de service moeten wachten, achter af was het het wachten meer dan waard.
  Mocht ik ooit weer iets moeten installeren zal ik zeker aan AJ Tec BV denken.
  Door Zijler - Almere 27 Sep 2023
 • 10Goede vakman en perfect ingebouwd
  Door Marianne Ierschot - Rijswijk ZH 26 Sep 2023
 • 10Heel te vrede.
  Geweldig aardige monteur en alles duidelijk uitgelegd.
  Hartelijke groeten,
  R.Thoen- van Herp
  Door Thoen - Rijswijk 26 Sep 2023
 • 9Keurig en snel geplaatst, prima monteur.
  Door Joep - Tiel 20 Sep 2023
 • 10Nieuwe gasfornuis vakkundig aangesloten op gas en alles getest. Vriendelijke monteur die prima binnen de afgesproken tijd kwam. Oude fornuis en alle verpakkings materiaal afgevoerd. Dit bedrijf is zeer professioneel, is een aanrader.
  Door Rob Oedit - Alphen aan den Rijn 15 Sep 2023
 • 10combi inbouwkoelkast geplaatst .
  Door de ridder - Den haag 12 Sep 2023
 • 10Perfect geregeld: veel dank voor jullie flexibiliteit, plus snelle en deskundige hulp!
  Door HS - Oegstgeest 08 Sep 2023
 • 9De aanvankelijke datum voor levering en installatie moesten wij helaas annuleren, nieuwe datum in goed overleg vastgelegd i.o.m. de afdeling planning. Installatie goed uitgevoerd, door een zeer vriendelijke en servicegerichte monteur, die goed meedacht bij het plaatsen van een nieuw gasfornuis in een bestaande keuken. Bovendien ook alles schoon en opgeruimd achtergelaten. Een kleine fout in de eindafrekening (kan gebeuren) werd een dag later correct hersteld.
  Door Niek - Haarlem 07 Sep 2023
 • 9Door hun is eerder keuken apparatuur bij ons tot tevredenheid geplaatst. Koelkast ook deze keer netjes geplaatst maar vriezer deur sloot niet correct. 3 maanden later toch maar gebeld en de fout is hersteld onder garantie.
  Door Willem - Hoofddorp 30 Aug 2023
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  1234»