Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10De monteur was heel vriendelijk en gaf goede tips voor het in gebruik nemen van onze oven. De oven is kundig en netjes geplaatst.
  Door Dorothea - Rijswijk 24 May 2023
 • 10Installatie eerder dan verwacht (met prioriteit behandeld)! Zeer kundige en professionele monteur Remco. Ook nog bijzonder vriendelijk en correct.
  Door LGJA van Ittersum - Noordwijk 23 May 2023
 • 10Zeer vriendelijke en kundige monteur. Vaatwasser is keurig geplaatst. Uitstekend werk afgeleverd.
  Door van Boven - Leidschendam 22 May 2023
 • 9Na aanvankelijk wat gedoe met maken van een afspraak (je moet een hele dag beschikbaar houden en krijgt pas kort van te voren een tijdsslot), bleek er ineens een plekje waardoor de vaatwasser ineens binnen een week gemonteerd en al in onze keuken staat. Monteur was stipt op tijd en belde ca 20 min vantevoren, prettige bejegening, professionele installatie (althans..... voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk).
  Door caroline - Muiden 17 May 2023
 • 10Vriendelijke deskundige monteur. Ook het maken van de afspraak verliep zoals het hoort. Winning team, niets aan veranderen.
  Door AHG THIES - Wassenaar 17 May 2023
 • 10Nieuwe afzuigkap in de keuken laten installeren en enige maanden later problemen met terugslagklep laten verhelpen. Beide keren door deskundige en efficiënte monteur, die zeer netjes te werk ging en goede uitleg gaf.
  Contact vooraf met AJTec prettig en professioneel. Afspraken werden steeds uitstekend nagekomen.
  Door Karin - Amsterdam 11 May 2023
 • 10Vriendelijke en bekwame service
  Door Ingrid - Heemstede 08 May 2023
 • 8Ik had een stoomoven gekocht bij Aj Tec maar was de verkeerde serie. Ik heb ze een bericht gestuurd en verteld dat het de verkeerde serie was. Heb gevraagd of ik deze terug kon brengen omdat ik alles van dezelfde serie wil hebben. Heb wal wat minder geld terug gekregen maar waren schappelijk en heb de stoomoven terug gebracht en geld terug gekregen. Ze hebben het netjes gedaan kan ik zeggen!
  Door Gerald Teeuwen - Geldrop 26 Apr 2023
 • 9Plaatsing en aansluiting van nieuwe apparatuur met bijbehorende werkzaamheden keurig en deskundig en met alle geduld verricht door de zeer betrokken installatiemonteur. Belde vooraf dat hij in aantocht was. Helaas ging reparatie van een probleem met (oude) oven niet goed, vandaar 1 punt aftrek (2 dagen later opgelost door reparatiemonteur). Contact met AJTec zeer prettig en professioneel.
  Door Diederik - Den Haag 20 Apr 2023
 • 10Probleem met (oude) oven prima opgelost en normaal ontoegankelijke onderdelen ook nog schoongemaakt. Zeer deskundige en vriendelijke reparatiemonteur. Ik werd vooraf keurig gebeld dat hij in aantocht was. Contact vooraf met AJTec zeer prettig en professioneel.
  Door Diederik - Den Haag 20 Apr 2023
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  1234»