Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 9In samenwerking met Siemens moest een afspraak worden gecoordineerd tussen AJtec en Siemens in mijn keuken; dit lukte door een professionale opstelling van AJtec; beide monteurs werkten goed samen met goed resultaat; onderschreven een gezamenlijke conclusie dat het apparaat vervangen moest worden.
  Door martin ruigrok - Amsterdam 05 Feb 2020
 • 10Plaatsen vaatwassser.
  Prime service, installatie vlgs afspraak door een zeer kundige en aardige medewerker; compliment.
  Door B.A. Koershuis - Wassenaar 04 Feb 2020
 • 10AJ Tec heeft bij ons een nieuwe vaatwasser en oven geïnstalleerd. Er werd erg zorgvuldig gekeken naar de huidige situatie (het was een uitdaging want onze keuken is behoorlijk verouderd), en de monteur deed ontzettend zijn best om het netjes en efficient allemaal te installeren. Erg fijn.
  Door Annemie - Leiden 30 Jan 2020
 • 9prima vakwerk. prettig contact, uiterst correct. Zelfs met uitleg en na het verlaten van de keuken was niet te zien dat er werkzaamheden waren verricht.
  Door L.Abraham-Inpijn - Nieuw vennep 27 Jan 2020
 • 10Vandaag keurig geholpen met inbouw vaatwasser. Het leidingwerk bleek niet goed. Keurig meegedacht, duidelijke prijsafspraak en zeer netjes gewerkt! Complimenten!
  Door Glandorf - Barendrecht 23 Jan 2020
 • 10Monteur Eelko heeft op vakkundige wijze mijn nieuwe vaatwasser geplaatst en de oude meegenomen.
  Een hele vriendelijke mijnheer die op deze manier veel reclame maakt voor de firma ajtec.
  M.Poort Voorthuizen
  Door Maria Poort - Voorthuizen 22 Jan 2020
 • 10Monteur Eelko heeft op vakkundige wijze mijn nieuwe vaatwasser geplaatst en de oude meegenomen.
  Een hele vriendelijke mijnheer die op deze manier veel reclame maakt voor de firma ajtec.
  M.Poort Voorthuizen
  Door Maria Poort - Voorthuizen 22 Jan 2020
 • 10inbouwoven AEG BSK892230M
  Op dinsdag een mail gekregen met tijd dat men zou langskomen. We waren de eerste die dag, dus tussen 0730 en 0900. Mooie tijd, maar wij wonen in noord friesland, dus dat is een flinke rit. Maar op de dag zelf, nog voor 0725 een belletje dat men binnen 20 minuten aanwezig zou zijn. Nou dat was ook zo. 2 super beleefde werknemers, zo te zien 1 de meester, de ander de leerling, maar beiden beleefd en goede kennis van zaken om de oven te wisselen.
  Al met al, was de oven in 15 minuten gewisseld, nog korte uitleg gekregen over eerste in gebruikname, maar vanzelfsprekend zit er ook een handleiding bij deze oven.
  Oude oven is netjes meegenomen, alsmede ook al het afval.
  Nu deze ochtend oven schoonmaken, en proef warmen.
  Zijn alletwee super blij met de oven, en ook met het hele proces van aanschaf bij Keukeninbouwcentrum, alsmede de voorbereiding en inbouw door AJTEC.
  Door Patrick en Anita Kriele - Oosternijkerk 22 Jan 2020
 • 10Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze inbouwoven en kookplaat! De werkomgeving werd beschermd en weer keurig schoon achtergelaten. Oude apparaten werden afgevoerd! Een aanrader.
  Door E.C. van Hooft - Zoetermeer 21 Jan 2020
 • 10Koelvries inbouwcombi vervangen,ontluchtingsrooster aangebracht.Prima rustige monteur(s),desgewenst goede uitleg en scharnieren op verzoek netjes rechtgezet.Echt een verademing vergeleken bij andere installatie door ander bedrijf.Reden om deze firma voortaan te kiezen
  Door R.J.de Boer - Leidschendam 20 Jan 2020
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  1234»