Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 9De installatie van vier stuks keukenapparatuur is perfect gegaan. De monteurs belden al vroeg op dat ze eraan kwamen. Vriendelijk personeel. Ze werkten netjes en efficiënt. Heldere communicatie over gebruik en onderhoud. Oude apparatuur mee terug genomen. Het werkt allemaal perfect en onze keuken is duurzamer dan ooit. We zijn zeer tevreden klanten.
  Door B.van Erp Taalman Kip - Nijmegen 25 Feb 2021
 • 9Er moesten vier keukenapparaten worden geïnstalleerd en drie oude apparaten meegenomen. De hele operatie is snel en efficiënt verlopen, van het vroege telefoontje in de ochtend dat ze er aan kwamen tot het moment van vertrek. Ook de voorbereidende acties met het fotograferen van de keukenonderdelen en leidingen die verplaatst/vervangen moesten worden, gingen prima in overleg. Het personeel was kundig, vriendelijk en werkte netjes en veilig. Dit was hun tweede klus in onze keuken die we al 26 jaar hebben.
  We zijn zeer tevreden!
  Door B.van Erp Taalman Kip - Nijmegen 25 Feb 2021
 • 9Goeie service, prettige communicatie, goeie afzuigkap, alles perfect en een aanrader. Meedenken over hoe het apparaat het beste gehangen kan worden, ook fijn. Het enige nadeel vond ik dat ik pas einde middag voor plaatsing wist hoe laat ongeveer de monteurs zouden komen. Dat is onhandig ivm werk en afspraken.
  Door Gerrie - Gilze 24 Feb 2021
 • 10Wat een toppertje de monteur van AJ Tec! Vriendelijk, netjes en hij probeerde het echt zo goed mogelijk te doen. In tijden niet meer een monteur gezien die het gewoon goed wil doen ipv zo min mogelijk in een zo kort mogelijke tijd. Wat een verademing.
  Door Annemarie Jansen - Capelle aan den IJssel 23 Feb 2021
 • 10Via Bemmel en Kroon zeer vriendelijke en professione monteur voor het inbouwen van de nieuwe, grotere, koelkast. Hadden het zelf niet gekund.
  Door Schobben - Nieuwerkerk a/d IJssel 18 Feb 2021
 • 10Via Bemmel en Kroon zeer vakkundige, vriendelijke en behulpzame installateur voor installeren inbouwvaatwasser langsgehad. Ik hou jullie zeker in mijn achterhoofd voor als er nog eens wat moet gebeuren!
  Door DN van Heereveld - Groningen 17 Feb 2021
 • 8Goede monteur.. Netjes gewerkt... Blad voor Kookplaat moest groter gemaakt worden. En vaatwasser omgewisseld.. Alleen helaas bestek lade was hij vergeten anders had ik een 10 gegeven
  Door Marc - Arnhem 17 Feb 2021
 • 10Vakkundig de vaatwasser geplaatst en een zeer vriendelijke monteur.. Zeer tevreden.
  Door Hannie - Leiden 15 Feb 2021
 • 10Weer snel en goed geregeld. En netjes
  Door C. Bentveld - Ter-Aar 15 Feb 2021
 • 10Super service! . Monteerde de nieuwe vaatwasser perfect en de voorzetdeur zo netjes. Deze sloot veel mooier. Als kers op de taart plaatste hij de plint beter terug als deze stond, en draaide ook de kraan vaster op het aanrecht, watik zelf niet voor elkaar kreeg. Ik ben er zó blij mee. Een verdiende dikke 10!
  Door Marja springintveld - Hoofddorp 14 Feb 2021
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  123»