Recensies

Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Een vriendelijke zeer bekwame monteur heeft onze nieuwe inbouwkoelkast geplaatst en aangesloten. Goede uitleg gehad m.b.t. ventilatie en perfecte montage. Schoon en degelijk gewerkt met daarbij een zeer klantvriendelijke instelling. Dat mag ook wel eens worden opgemerkt, omdat je dat toch echt niet veel meer meemaakt. Goede keuze van Van Bemmel en Kroon. Aangezien de keuken binnenkort aan vervanging toe is gaan wij hiervoor zeker weer naar Van Bemmel en Kroon. U heeft er voor wat ons betreft een nieuwe klant bij!! Ga zo door.
  Door R.Keereweer - Nieuw Vennep 22 Feb 2019
 • 9Een uitermate prettige en bekwame monteur. Inductie kookplaat van inventum van 18 jaar !! is door een met een grotere afmeting grotere vervangen van het merk Bosch. Goede uitleg gehad. Het enige dat ontbrak was dat hij geen gebak had meegebracht. Daarom slechts een 9.
  Al onze nieuwe vervangingen van de laatste jaren zijn van Bosch en komen van Bemmel en Kroon. Van deze leverancier hebben wij ook heel goede ervaringen.
  Door Lucie en John - Rijswijk zh 19 Feb 2019
 • 9Er is goed en zorgvuldig werk geleverd bij het plaatsen van mijn inbouw koelkast. De monteur heeft gewerkt zoals vooraf is afgesproken, vooraf melding aankomst, demonteren, plaatsen en het verpakkingsmateriaal mee terugnemen. Geweldige service. Eigenlijk een 10 verdiend.
  Door Fred van der Vegt - Huissen 16 Feb 2019
 • 7Het verhogen van het inductiefornuis is op zich gelukt. De afwerking vind ik bij nader inzien wat tegenvallen. Ik had er meer van verwacht. De monteur vond ik redelijk, niet zo enthousiast. De monteur heeft wel netjes van tevoren gebeld dat hij er aan kwam.
  Door Rooke - Nieuwegein 15 Feb 2019
 • 10Zowel de service van VEILIGKOPEN.NU als van AJTEC.NL heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan. Vlotte levering, goede communicatie en vakkundige plaatsing van onze SIEMENS VAATWASSER. Een aanrader !!!
  Door Hendrik Smit - Zoetermeer 15 Feb 2019
 • 10Zowel de service van VEILIGKOPEN.NU als van AJTEC.NL heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan. Vlotte levering, goede communicatie en vakkundige plaatsing van onze AEG VAATWASSER. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aannemen !!!
  Door H.G.J.Beket-Brouwer - Papendrecht 13 Feb 2019
 • 10Snelle service en gelukkig kon de monteur de deur van mijn 11 jaar oude Bauknecht vaatwasser herstellen !
  Dank !
  Door Dolf Brouwers - Rijswijk 12 Feb 2019
 • 9Vlotte en goede installatie van de nieuwe vaatwasser. Ze lieten alles netjes achter. Helemaal tevreden met de snelle service van Ajtec!
  Door Van Hoorn - Den Hoorn 09 Feb 2019
 • 9Degelijk werk. Door 'n vriendelijke en vlot werkende monteur. Vakmanschap!
  Door P.H.I.J. van Ruiten - Roelofarendsveen 08 Feb 2019
 • 10Zeer vriendelijke monteur met oog voor detail en maximale inspanning om rommel of natte plekken te voorkomen. Heeft meteen het naastgelegen deurtje opnieuw gesteld. Perfecte service voor de vervanging vaatwasser.
  Door Hans Versteegen - Leiden 07 Feb 2019
 • AJTec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  12345»