Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Monteur Dennis is helemaal TOP! Ouderwets goed!
  vriendelijk, netjes op tijd. Een warme douche!
  en een vette tien.
  Door G. Spierenburg - Den Haag 17 May 2013
 • 10Keurig !!
  Op afgesproken tijdstip stond monteur Paul voor de deur na zich vooraf aangekondigd te hebben. Vakkundig nieuwe afzuigkap geïnstalleerd en nieuwe kookplaat. Paul was een zeer prettige monteur om thuis te hebben: vriendelijk, netjes en zeer vakkundig. Gaf advies en hield rekening met persoonlijke wensen. Bedankt Paul ! Ben erg blij met het resultaat! Ook het hele bedrijf complimenten voor de zeer prettige communicatie en snelle service.
  Door M. van Halderen - Delfgauw 26 Apr 2013
 • 10Super snelle levering van mijn Amerikaanse koelkast, wasmachine, gasfornuis en afzuigkap. De spullen moesten naar 1 hoog via een trap. Dit was voor de sterke mannen Jim en Dennis geen enkel probleem. Ook werd alles snel en netjes aangesloten. Ze krijgen van mij een dikke 10. Ben er ontzettend blij mee!
  Door Mandy - Zoetermeer 20 Apr 2013
 • 10Snelle levering van mijn Amerikaanse koelkast, wasmachine, afzuigkap en gasfornuis. Alles moest naar 1 hoog via een trap, was geen enkel probleem voor de 2 mannen Jim en Dennis. Ook werd alles netjes en snel aangesloten. Ik geef ze een dikke 10.
  Door Mandy - Zoetermeer 20 Apr 2013
 • 10Jim was bij mij om een koelvriescombinatie en vaatwasser in te bouwen. Hij krijgt van mij een 10 voor vakkundigheid, netheid, vriendelijkheid, kortom alles Super. Keurig op tijd, dit bedrijf is nog sneller dan de wind. Dit bedrijf is een aanrader, net als Jim.
  Door j.e.prinsen-verbeek - Harderwijk 19 Apr 2013
 • 9Dennis heeft net mijn nieuwe koel/vriescombinatie geplaatst. Hij belde 20 min. van te voren dat hij er aan kwam. Heeft hem keurig vakkundig geplaatst met advies een extra rooster te plaatsen. Ik kan dit bedrijf met Dennis van harte bij u aan bevelen.
  Door e.w.bekker - Katwijk 18 Apr 2013
 • 10Netjes, vakkundig, nauwkeurig, professioneel en vriendelijk. Dennis heeft onze nieuwe vaatwasser perfect geplaatst in de bestaande keuken en de oude afgevoerd. Zelfs kleine aanpassingen aan de afwerking zijn netjes en zorgvuldig gedaan. Service zoals het altijd zou moeten zijn. Helemaal super!
  Door wilmink - Den Hoorn 12 Apr 2013
 • 102 april kwam Paul keurig volgens afspraak voorde inbouw van koel/vriezer en vaatwasser.
  Een diepe buiging voor de deskundigheid en orde en netheid.
  Alles perfect geïnstalleerd. De eigenaren Bloom van AJTEC kunnen trots zijn op zulke fantastische medewerkers.
  Een parel voor het bedrijf.
  Paul, nogmaals hartelijk dank. Als wij een een 11 hadden kunnen geven was dat door ons ingevuld.
  Ook de firma Bemmel&Kroon hebben een goede keus gemaakt met deze firma.
  Door fred jamin - Leiden 04 Apr 2013
 • 10Gister mijn vaatwasser laten maken deze maakten niet meer schoon en volgens de monteur verwarmde die ook niet meer.
  Dit klopte mijn afwas is weer blinkend schoon!!
  Apparaat vakkundig verwijderd uit mijn keuken en gemaakt en weer netjes terug gezet. het naastliggende deurtje werd ook nog netjes gesteld. Goeie prijs kwaliteit verhouding en komen hun afspraken tenminsten na!! Jongens bedankt volgende keer bel ik jullie zeker weer.
  Door wetering - Alphen aan den Rijn 27 Mar 2013
 • 10Exact op het juiste tijdstip zoals afgesproken met Jim kwam monteur Paul onze vaatwasser repareren, helaas was het niet meer te maken en noodgedwongen een nieuwe gekocht. Alles uitstekend en snel geregeld door de heren van AJ TEC. Complimenten heren voor de snelle service!! Met een teiltje wassen ben je snel zat.
  Door Smit - Waarder 11 Mar 2013
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site