Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Goede advisering waar de tijd voor wordt genomen. André heeft de inductiekookplaat perfect ingebouwd. Afspraken worden volledig nagekomen, er wordt erg netjes gewerkt!
  André en Remco, hartelijk dank voor de snelle superservice!
  Door E. Beuk - Rotterdam 21 May 2013
 • 10AJTec heeft de uitsparing in ons granieten aanrechtblad vergroot en een nieuwe kookplaat gemonteerd. De installatie door Paul is vakkundig en netjes verricht. 20 minuten van tevoren werd ik gebeld dat hij bijna ter plekke was. De werkplek is na afloop keurig opgeruimd achtergelaten. Complimenten voor de professionele en servicegerichte instelling!
  Door Taeke Kooiker - Hoofddorp 17 May 2013
 • 10Inbouw koelkast en vrieskast geplaatst door uiterst zorgvuldige Jim.
  Well done.
  Door R.R. Visser - Scheveningen 17 May 2013
 • 10Monteur Dennis is helemaal TOP! Ouderwets goed!
  vriendelijk, netjes op tijd. Een warme douche!
  en een vette tien.
  Door G. Spierenburg - Den Haag 17 May 2013
 • 10Keurig !!
  Op afgesproken tijdstip stond monteur Paul voor de deur na zich vooraf aangekondigd te hebben. Vakkundig nieuwe afzuigkap geïnstalleerd en nieuwe kookplaat. Paul was een zeer prettige monteur om thuis te hebben: vriendelijk, netjes en zeer vakkundig. Gaf advies en hield rekening met persoonlijke wensen. Bedankt Paul ! Ben erg blij met het resultaat! Ook het hele bedrijf complimenten voor de zeer prettige communicatie en snelle service.
  Door M. van Halderen - Delfgauw 26 Apr 2013
 • 10Super snelle levering van mijn Amerikaanse koelkast, wasmachine, gasfornuis en afzuigkap. De spullen moesten naar 1 hoog via een trap. Dit was voor de sterke mannen Jim en Dennis geen enkel probleem. Ook werd alles snel en netjes aangesloten. Ze krijgen van mij een dikke 10. Ben er ontzettend blij mee!
  Door Mandy - Zoetermeer 20 Apr 2013
 • 10Snelle levering van mijn Amerikaanse koelkast, wasmachine, afzuigkap en gasfornuis. Alles moest naar 1 hoog via een trap, was geen enkel probleem voor de 2 mannen Jim en Dennis. Ook werd alles netjes en snel aangesloten. Ik geef ze een dikke 10.
  Door Mandy - Zoetermeer 20 Apr 2013
 • 10Jim was bij mij om een koelvriescombinatie en vaatwasser in te bouwen. Hij krijgt van mij een 10 voor vakkundigheid, netheid, vriendelijkheid, kortom alles Super. Keurig op tijd, dit bedrijf is nog sneller dan de wind. Dit bedrijf is een aanrader, net als Jim.
  Door j.e.prinsen-verbeek - Harderwijk 19 Apr 2013
 • 9Dennis heeft net mijn nieuwe koel/vriescombinatie geplaatst. Hij belde 20 min. van te voren dat hij er aan kwam. Heeft hem keurig vakkundig geplaatst met advies een extra rooster te plaatsen. Ik kan dit bedrijf met Dennis van harte bij u aan bevelen.
  Door e.w.bekker - Katwijk 18 Apr 2013
 • 10Netjes, vakkundig, nauwkeurig, professioneel en vriendelijk. Dennis heeft onze nieuwe vaatwasser perfect geplaatst in de bestaande keuken en de oude afgevoerd. Zelfs kleine aanpassingen aan de afwerking zijn netjes en zorgvuldig gedaan. Service zoals het altijd zou moeten zijn. Helemaal super!
  Door wilmink - Den Hoorn 12 Apr 2013
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site