Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Bij Bemmel en Kroon vaatwasser besteld. Door Ajtec geplaatst. Keurig binnen de afgesproken tijden bezorgd en gemonteerd. Prima inbouw en netjes gewerkt. Ook tijd voor afstellen deur van de koelkast en alles weer netjes opgeruimd. Volgende keer weer.
  Door Stikkelorum - Leiderdorp 02 Sep 2014
 • 9Goed en snel geholpen met mijn wasmachine.
  Door Grutterink - Den Haag 01 Sep 2014
 • 8Monteurs hebben ervaring, denken mee over problemen bij plaatsing van de apparatuur, bieden direct een praktische oplossing en ruimen hun eigen rommel (netjes) op.
  Door van Rheenen - Zoetermeer 01 Sep 2014
 • 9Wij zijn zeer tevreden met de snelle service en afhandeling. De monteurs waren erg klantvriendelijk.
  Door Quant van Bentum - Nieuw Vennep 28 Aug 2014
 • 8Bij Bemmel & Kroon een inbouw koelkast en vaatwasser bestelt, goed geadviseerd en correcte dienstverlening. Snelle service en duidelijke afspraken. Goederen waren niet op voorraad, maar binnen 2 dagen al bericht dat de goederen binnen waren. Dezelfde dag heeft Ajtec een afspraak met mij ingepland voor de levering en montage. De dag voor aflevering nog een bericht ontvangen m.b.t. de tijd waarop de levering en montage ging plaatsvinden. De monteurs waren zeer klantvriendelijk en servicegericht. Conform de afspraak is het oude witgoed meegenomen. Kortom een zeer positieve ervaring met beide leveranciers. Bij een volgende aankoop zal ik mij zeker opnieuw oriënteren bij deze leverancier(s).
  Door H.J. Kerseboom - Nieuw-Vennep 28 Aug 2014
 • 10Via Bemmel en Kroon een nieuwe vaatwasser besteld die door Ajtec keurig netjes geïnstalleerd is. Bij binnenkomst werd er keurig een beschermmat op de vloer gelegd. Ze hebben zelfs een la in de keuken die niet helemaal lekker meer open en dicht ging opnieuw afgesteld zodat die ook weer als nieuw aanvoelde.
  Natuurlijk werd ook de oude vaatwasser afgevoerd. Ik kan alleen maar zeggen top service.
  Door Wouter - Voorburg 27 Aug 2014
 • 9Via Bemmel en Kroon een Siemens Vaatwasser besteld. De inbouw ook via hen geregeld. Het bedrijf Ajtec.nl is de contractpartner van B&K. Zij namen binnen afzienbare tijd contact met mij op om e.e.a. door te nemen. Wat bleek als snel; ik had de verkeerde vaatwasser uitgekozen. Er moest een hoog model in i.p.v. het model wat ik had besteld.

  Altec heeft mij geholpen het juiste type uit te zoeken en deze vandaag bij mij geïnstalleerd. Zeer vriendelijke monteur die wist hoe je een vaatwasser in moest bouwen. Binnen een uurtje was alles weer klaar en operationeel.

  Ik zou er vandaag zo weer bestellen!
  Door Mark - Almelo 27 Aug 2014
 • 9ik ben super tevreden over de monteur die bij mij de pelgrim inbouwkookplaat heeft gemonteerd. zeer professioneel, vriendelijk en meedenkend. gewoon supertalent. zal bij andere inbouwapparaten zeker een beroep op jullie doen.
  Door ellen van den broek - Waspik 26 Aug 2014
 • 8Goeie en vriendelijke serviceverlening bij de reparatie van de gaskraan van mijn kookplaat door Monteur Andre. Ik ben best tevreden en zal jullie zeker weer contacten mocht ik weer een storing krijgen.
  Door R Bachnoe - Den Haag 26 Aug 2014
 • 9Monteur Rick is beleefd,werkt netjes en heeft de inbouwkoelkast vakkundig gemonteerd. Wij zijn een tevreden klant.
  K. Smit
  Door K. Smit - Nootdorp 06 Aug 2014
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site