Recensies

Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Ajtec installeerde onze Quooker uitermate vakkundig. Monteur is zich bewust dat er kwaliteit geleverd moet worden en handelt daarnaar. Pas tevreden als alles naar behoren werkt. Alle afval meegenomen en onberispelijk qua gedrag. Deze manier van werken duidt op vakkundigheid en grote klantvriendelijkheid. Klasse! We bellen zeker nog eens!
  Door D. Zuidgeest - Dordrecht 10 Oct 2014
 • 9Wij zijn zeer tevreden over de vlotte afhandeling van de reparatie, van de melding tot en met de levering van de factuur en in het bijzonder de reparatie zelf. De monteur was zeer vriendelijk en beleefd en vooral zeer kundig. De duur van de reparatie bleef ook binnen de verwachtte tijd. Wij zullen uw firma bij anderen aanbevelen.
  Door J.M. van Boheemen - Zoetermeer 07 Oct 2014
 • 10Binnen een week twee keer AJTec over de vloer. Omdat monteur Paul er toch was, even iets gevraagd over de afvoer voor de (nieuwe) wasmachine! Die werd en passant gelijk even in orde gemaakt. Zagen, verhitten, stukje oude buis eruit, nieuwe afvoerpijp er in gelijmd. De monteur kwam om een kapotte vaatwasser te repareren, dit bleek veel te duur te worden, dus nieuwe besteld. Donderdag 'overleden' verklaard, gelijk een nieuwe gekocht bij Bemmel en Kroon en vanmiddag, maandag, is hij keurig geïnstalleerd en heeft de monteur de oude machine ook meegenomen. Vooral de snelheid en efficiency waarmee zowel Bemmel en Kroon als AJTec werkt staat ons zeer aan! Direct worden alle afspraken per email bevestigd. Ook direct na de pinbetaling komt de (af)rekening per email binnen. Grote hulde voor de planning en monteurs van AJTec; super service; zo kom je het maar zelden tegen! Hartelijke dank mannen!!
  Door R.Riezebos - Rijswijk 06 Oct 2014
 • 9Na 2 1/2 jaar heeft onze inductie kookplaat het begeven. Omdat het om een module ging die eerst besteld zou moeten worden kon deze niet direct gerepareerd worden. De medewerker heeft ons doorverwezen naar de fabrikant Siemens, omdat deze nog wel eens een coulanceregeling hebben. Normaal zou ik toch aan AJtec onderzoek en voorrijd kosten moeten betalen, maar uit coulance van hun kant heb ik hier niets voor hoeven te betalen, nou als dat niet top is! Dus AJtec vriendelijk bedankt voor de fijne services.
  Nu natuurlijk nog even afwachten wat Siemens gaat rekenen. 😉
  Door A. Oosterbroek - Hazerswoude 06 Oct 2014
 • 10We zijn blij met de zeer snelle service voor het vervangen van de versleten scharnieren van onze 12 jaar oude koelkast .
  Prima werk !
  Fam.v. Oosterom. Den Haag okt .2014
  Door V. Oosterom - Den Haag 06 Oct 2014
 • 10zeer te vreden over de plaatsingdoor de monteur oude spullen mee genomen het was goed geregeld bedankt
  Door k turfboer - Den haag 05 Oct 2014
 • 10Zeer te vreden over de plaatsing vriendelijke monteur snel geplaats nam mijn oude oven mee dat is mooi meegenomen dat is goed geregeld bedankt
  Door lennir - Barendrechr 03 Oct 2014
 • 9Helaas iets niet goed geïnstalleerd waardoor er kortsluiting ontstond.
  's avonds gebeld en de dag erna meteen terug gebeld.
  Diezelfde dag nog een monteur geweest.
  Alles werkt nu top.
  Bedankt A.J. Tec voor de klantvriendelijkheid en de snelle service!
  Door Brenda - Ter Aar 03 Oct 2014
 • 10Zeer tevreden, zowel over de informatie vooraf alsover de plaatsing van de apparatuur door een vriendelijke en correcte monteur.
  Door De Vries - Amsterdam 03 Oct 2014
 • 10Zeer tevreden met plaatsing maakt zelfs de zijwanden schoon waar apparaat tussen geplaatst wordt. Ook netjes op tijd.
  Door kleijwegt - Massluis 01 Oct 2014
 • AJTec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site