Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Meer dan correct geholpen. Kundige monteur.
  Inmiddels 2 aankoop bij Bemmel en Kroon. Super tevreden.
  Door B&B Les Rois - Landgraaf 20 Mar 2015
 • 9Vandaag is mijn wasmachine en droger gemaakt. Ik ben heel tevreden met de snelle service (binnen een dag) en kennis en kunde van de monteur. Recent heeft AJTEC ook een nieuwe vaatwasser geplaatst en ook daar was de service perfect. Een dikke 9 dus!
  Door D. Stapel - Voorburg 18 Mar 2015
 • 10Vaatwasser besteld bij Bemmel en Kroon, inclusief installatie door Ajtec. Het hele proces is vlekkeloos verlopen, met duidelijke communicatie over tijdstip van installatie: telefonisch de afspraak ingepland, per mail bevestigd, monteur belt nog even een half uur voor aankomsttijd. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren! Monteur (Roy) is een vakkundige, aardige en beleefde jongeman die zelfs nog even de zijkant van een kastje schoonmaakte voordat hij de nieuwe vaatwasser plaatste. Ik geef niet snel een 10, maar deze is verdiend.
  Door Karin van Duijn - Son 17 Mar 2015
 • 9Vaatwasser keurig en snel geplaatst. Monteur wist wat hij deed.
  Vriendelijk. Werden 15 min. van te voren gebeld, dat hij er aan kwam.
  Dus helemaal top
  Door G. Jongenotter - Honselersdijk. 16 Mar 2015
 • 9Vaatwasser keurig en snel geplaatst. Monteur wist wat hij deed.
  Vriendelijk. Werden 15 min. van te voren gebeld, dat hij er aan kwam.
  Dus helemaal top
  Door G. Jongenotter - Honselersdijk. 16 Mar 2015
 • 10Vandaag (15-3-2015) een inbouwkoelkast geplaatst. Keurig op afgesproken tijd, zeer vriendelijke monteur, goed en snel gewerkt. Kortom kan niet beter. Een aanrader. Koelkast geleverd door Bemmel & Kroon. Geen aanbetaling, alles pas achteraf betaald.
  Door A. La Haye - Zoetermeer 16 Mar 2015
 • 8Prima service. Er was iets mis gegaan waardoor de installateur te vroeg voor m'n deur stond, dus ook geen telefoontje van tevoren. De vaatwasser is heel netjes geplaatst en de installateur heeft ook even m'n naastgelegen kastdeurtje rechtgezet. Hier ben ik heel tevreden mee.
  Verbeterpunt: vraag van tevoren even om een doekje en schoonmaakmiddel i.p.v. dat zelf te pakken. Dan krijgen jullie van mij een 10.
  Door Esther - Rotterdam 13 Mar 2015
 • 10rustig en netjes en vakkundig de combioven gemonteerd
  Door nieuwenhuizen - Hillegom 11 Mar 2015
 • 9Goede service, er wordt keurig gewerkt en vooraf gebeld als ze er bijna zijn.
  Door Patrick - Zeist 11 Mar 2015
 • 10Voor de 4e keer hebben we Ajtec onze apparatuur laten inbouwen. Eerder de vaatwasser, koelkast, afzuigkap en nu de bakovens. Elke keer top. Dennis met Roy hebben ook deze keer alles keurig afgewerkt en opgeruimd. Wat ook goed is te noemen dat ze steeds meedenken met alles. Zo konden ze een dag eerder komen en dat kwam ons uitstekend uit.
  Ga zo door!
  Door W. Deeleman - Alphen a/d Rijn 10 Mar 2015
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site