Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 9Inbouw koelkast gekocht bij Bemmel en Kroon
  Communicatie van afspraak maken tot einde service bezoek is duidelijk en goed. Per email, berichten en telefoon.
  Jonge monteur is beleefd , werkt netjes, geeft advies en is duidelijk over onverwachts meerwerk. Uitvoering extra werk vakkundig en snel.
  Tevreden over de service!
  Door I. van Zalingen - Landsmeer 22 Jan 2015
 • 10Vlotte uitvoering.
  Stipt op tijd
  ter zake kundige medewerkers
  Door Van den Akker - Rijswijk 22 Jan 2015
 • 10Inbouwoven van Veiligkopen.Nu werd vakkundig geplaatst door Ajtec. Vlot afspraken kunnen maken. De dag voor plaatsing e-mail gekregen met tijdslot voor plaatsing. Kort voor aankomst van de monteur telefoontje gekregen dat hij er binnen ongeveer een halfuur zou zijn.. Er waren onverwachts toch 2 kleine aanpassingen nodig die op zeer degelijke wijze werden uitgevoerd door een zeer beleefde en aangename vakman.
  Zeer tevreden.
  Door Van Loon Roger - Antwerpen 22 Jan 2015
 • 8Order nr. DH 444019 - inductie kookplaat besteld bij Bemmel en Kroon, werd keurig op tijd bezorgd en geinstalleerd naar alle teveredenheid. Ik vond het fijn dat we vooraf bericht kregen via de email hoe laat ze ongeveer zouden komen en ook nog eens vlak voordat ze kwamen een telefonische bevestiging.
  Door G.J.M. Kanis-Scholts - Almere 21 Jan 2015
 • 8Pelgrim afzuigkap PSK30 geleverd door Bemmel en .kroon.
  Door C.C.M.Gutjahr - Rijswijk 20 Jan 2015
 • 10Goede service,afspraak goed geregeld,prettig dat er nog telefonisch
  bevestiging komt op de dag van afspraak,over aanvang werkzaamheden.
  Door bersma - Zoetermeer 15 Jan 2015
 • 8Het enige minpunt bij het maken van afspraak is dat je niet kan specifieren of afspraak in voormiddag of namiddag gemaakt kan worden. Dus je weet pas de dag ervoor tussen welke tijdsinterval ze komen. 25min voordat ze komen netjes gebeld dat ze eraan komen. Installatie is goed en snel gebeurd. Nog extra uitleg gekregen over hoe inductiekookplaat werkt. Ben tevreden over service.
  Door PT - Tilburg 14 Jan 2015
 • 9contact prima,service goed,monteur vakman.
  Door jc.de graaf - Den haag 14 Jan 2015
 • 9Telefonische afspraak goed nagekomen. Op de dag zelf nog gebeld of ze iets eerder konden komen. Vervolgens vlotte installatie door een vriendelijke en kundige monteur.
  Door T. Andeweg - Rijswijk 14 Jan 2015
 • 9Telefonische afspraak van hun kant gemist. Daarna was het lastig om de firma telefonisch te bereiken. Toen de afspraak voor plaatsing gemaakt was liep het verder goed. Een bevestigings mail, gevolgd door een mail op de dag voor de levering met de verwachte tijd en op de dag zelf een telefoontje van de monteur hoe laat hij voor de deur denkt te staan.
  Verliep allemaal heel goed en er verscheen een nette jongeman die de vaatwasser installeerde en goede tips gaf voor onderhoud.
  Door veenendaal - Alphen aan den Rijn 14 Jan 2015
 • AJ Tec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site