Recensies

Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 10Goedendag,

  Bij dezen mijn complimenten voor de installatie van AJ Tec door Dennis.
  95 euro voor het installeren terwijl de aanvoer en afvoer al aanwezig was, vond ik een behoorlijk bedrag, maar als ik van tevoren had geweten wat voor uitstekende service je krijgt, dan had ik geen moment getwijfeld. Ook de plinten werden netjes aangepast, overal werd aan gedacht. Het ziet er weer keurig uit. Dennis heel erg bedankt
  Door Gerdo Kuiper - Alkmaar 20 Nov 2012
 • 10AJTec kwam alleen om een nieuwe kookplaat te installeren, maar dacht onderwijl ook actief mee over vragen rondom ons stroomverbruik. Ook werd opgemerkt dat de koelkast-schanieren op waren, en er werd meteen aangeboden om dat te repareren. Haast om naar de volgende klant te komen was er geheel niet, wel de servicegerichtheid om het bezoek bij mij naar volle tevredenheid uit te voeren. Klasse! Deze firma bel ik beslist nog eens als er iets geklust moet worden!
  Roel 20-11-2012
  Door Roel Westra - Uithoorn 20 Nov 2012
 • 10Goedemiddag!

  Ik wil even een dik compliment geven voor de service van jullie medewerkers! Ik had Jim en (volgens mij) Richard over de vloer, die met (in elk geval ogenschijnlijk) veel plezier hun werk super snel en netjes uitvoerden.

  Een dikke pluim voor deze heren en voor jullie bedrijf!
  Door Venhorst - Elst 19 Nov 2012
 • 8Vorige week vrijdag onze nieuwe vaatwasser laten monteren.

  Eerst in de ochtend een telefoontje dat de machine tijdens transport beschadigd was geraakt en de installatie uitgsteld moest worden i.v.m. bestelling nieuw machine. Dit kwam bij ons niet goed uit i.v.m. vrije dagen etc. Leverancier heeft met spoed nieuwe machine opgespoord Ajtec heeft heel stuk moeten rijden om deze machine op te pikken en uiteindelijk heeft Remco deze geïnstalleerd. De machine nog maar 1 keer gebruikt, maar hij doet het prima, geen lekkages zoals bij onze oude machine dus voorlopig tevreden.

  Bedankt voor jullie service en extra moeite zodat wij toch op de afgesproken dag over onze nieuwe vaatwasmachine konden beschikken. Ouderwetse klantenservice en we houden jullie in gedachten en zullen jullie zeker aanbevelen!
  Door Bol/den Hollander - Etten-Leur 19 Nov 2012
 • 10Goedemorgen,
  Vanochtend is hier een monteur langs geweest, dezelfde als 3 weken geleden, omdat de vaatwasser weer kuren vertoonde. Wat bleek, tijdens de vorige reparatie was een afsluitring tijdens het monteren gescheurd en toen onopgemerkt gebleven. Nu kwam dat als mankement naar voren en ik vind het heel sportief dat de monteur dit gelijk aangaf dat het kwam door de vorige montage. De ring is kosteloos vervangen en de vaatwasser doet het weer!
  Super bedankt voor de goed service. Ik zal jullie zeker aan anderen aanbevelen.
  Door Wassenaar - Bleiswijk 15 Nov 2012
 • 10Vrijdag is er een monteur bij ons geweest ene Remco een top gooser hij was prachtig op tijd werkte snel en netjes een vakman.
  Van mij krijgt Remco een dikke 10

  Bedankt Groetjes Hans Wit
  Door Hans Wit - Amsterdam 07 Nov 2012
 • 10Werkelijk geweldig geplaatst door een bijzonder aardige en kundige medewerker, die en passant ook nog effe de rail van onze uitschuif keukenlade vastzette (hij zag dat de rail niet goed vast zat).
  TOP!! Aanrader!
  Door Guus Hendriks - Den Haag 01 Nov 2012
 • 10OP 29/10/2012 heeft Remco van AJ Tec mijn Boretti fornuis naar binnen gezet, aangesloten en afgesteld. Dit heeft hij vakkundig en netjes gedaan. Daarnaast heeft hij uitleg over het gebruik van het fornuis gegeven. Ook het oude fornuis en al het verpakkingsmateriaal heeft hij meegenomen.
  Ik ben erg blij en zal zeker, wanneer nodig, nogmaals een beroep doen op AJ Tec zolang ze personeel als Remco in dienst houden!!
  Door Anna Koeleman - Zeist 29 Oct 2012
 • 10Op 1 oktober heeft Remco van AJ Tec een Bosch inbouw-vaatwasser geplaatst. Ik kan niets anders zeggen dan dat hij dat zeer vakkundig en netjes heeft gedaan. EN met veel geduld, omdat in mijn jaren 30 woning de waterkranen (in de kruipruimte) afgesloten moesten worden. Ze zaten behoorlijk vastgerot. Hij heeft ze gelukkig toch dicht gekregen. Gelukkig bleef hij vriendelijk en goedlachs. Dankjewel Remco!
  Door Roelie - Westzaan 03 Oct 2012
 • 10Vorige week een inbouwkoelkast, gaskookplaat en oven laten vervangen door Dennis. Hij heeft keurig gewerkt: geen geschuif met apparatuur over de grond, maar netjes op een matje, afval direct afgevoerd, perfect hangen/stellen van met name de koelkastdeur en een aanpassing gedaan omdat de koelkast net niet in de nis paste. Een halfuur tevoren belde hij om te zeggen dat hij eraan kwam.

  Al met al een dikke tien voor service en vakkundigheid. Ga zo door!
  Door I. Blonk - Rotterdam 19 Sep 2012
 • AJTec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site