Oplossing voor een slecht werkende centrale afzuigsysteem

Veel van onze klanten hebben een centraal afzuigsysteem in hun woning. Bij centrale afzuiging ontstaan vaak problemen of is de afzuigcapaciteit onvoldoende. Hiervoor hebben wij een oplossing op maat gecreëerd. Bij één van onze klanten hebben wij een gat in de gevel naar buiten geboord zodat wij een afzuigkap konden installeren met een afvoer naar buiten. Tevens hebben wij de flexibele afzuigslang vanaf de afzuigkap naar buiten netjes weggewerkt door middel van een koof van gips. Aan de gevelzijde is het gat netjes afgedekt door middel van een RVS gevelrooster. Hierboven vindt u het resultaat van deze klus. De klant heeft er voor gekozen om zelf de afwerking van de koof te verzorgen.

 

Keukenblad aanpassing steen graniet

Wij krijgen vaak de vraag om een grotere kookplaat in een stenenblad te maken. Hiervoor hebben wij  speciaal gereedschap om de uitsparing te vergroten en het vele stof wat hierbij vrij komt af te voeren.
Zo is het gemakkelijk en kookplaat van 60cm breed naar 90cm breed te vergroten.

Van inbouwkookplaat naar vrijstaand fornuis

U heeft nu een inbouw kookplaat en u wilt een vrijstaand fornuis op die plaats hebben?
Ook geen probleem zie het project.

Kookplaat van gas naar inductie maken

Omdat het gas in Nederland begint op te raken krijgen wij veel vragen van onze klanten of het mogelijk is om over te gaan op inductie koken i.p.v. op gas. Uiteraard ben u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Om dit voor u te realiseren maken wij elektra groepen bij of vernieuwen de gehele meterkast voor u

Gagganau Downdraft kookplaat met randafzuiging.

Wij monteren ook downdraft kookplaten met afzuigkap.

Hier een voorbeeld van een Gagganau.
Siemens Bosch AEG en Bora leveren deze ook zie andere foto’s.

YouTube kanaal

Zie ons YouTube kanaal voor de werking hiervan.
Dit vindt u bovenaan onze pagina.

Quooker Grohe Selsiuz kokend heet water kraan

Met trots mogen wij zeggen dat wij zijn benoemd tot de nummer 1 montage dealer van Quooker heet water kranen. In het monteren van deze kranen zijn wij gespecialiseerd en gecertificeerd. Tegenwoordig heeft Quooker de CUBE, met de nieuwe Quooker CUBE haal je naast warm, koud en kokend water, nu ook koel bruisend en gefilterd water uit de Quooker-kraan. Het installeren en monteren van deze nieuwe kraan is uiteraard voor onze monteurs geen probleem.

Youtube kanaal

Zie ons Youtube kanaal voor de werking hiervan.
Dit vind u bovenaan onze pagina.

Eiland afzuigkap

Voor het monteren of vervangen van uw eiland afzuigkap hebben wij speciale liften om gecontroleerd te werken. Onze monteurs gaan daarbij secuur te werk en zorgen er zo voor dat er geen schade komt aan uw kostbare werkblad.

Keuken montage

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Dit gehele project kunnen wij voor u verzorgen. Dienen leidingen of elektra groepen worden aangepast of helemaal nieuw gemaakt worden? Zoals u van ons kunt verwachten is dit geen probleem. Wij leveren uw keuken helemaal bedrijfsklaar op. Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe keuken.

keukenaanpassingen en renovatie

Wilt u geen nieuwe keuken maar liever uw oude, vertrouwde keuken aanpassen of renoveren? Dit is geen probleem. Onze vakkundige monteurs leveren dagelijks maatwerk. Houten panelen inkorten of aanpassen, vervangen van apparatuur of fronten, het is allemaal mogelijk. Vraag onze medewerkers voor de mogelijkheden bij u thuis.