Witgoed reparaties Den Haag

Voor witgoed reparaties in de regio Den Haag is AJ Tec de slimste keuze. Wij komen bij u thuis repareren of installeren, en onze monteurs zijn bedreven en vakkundig. U weet op voorhand het totaalbedrag, omdat de prijzen op deze website vermeld staan. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Uw apparatuur is in goede handen bij AJ Tec.

AJ Tec voor reparaties van wasmachines, koelkasten, diepvriezers en droogtrommels.

AJ Tec
AJ Tec is specialist in witgoed reparatie in de regio Den Haag. Naast reparaties verzorgen wij tevens installaties van inbouwapparatuur of gehele keukens en badkamers door het gehele land. Op de foto pagina op deze website ziet u enkele voorbeelden van ons werk. Onze activiteiten bestaan uit:

Bovendien kunnen wij specialistische werkzaamheden uitvoeren. Hiervoor kunt u het best contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Informatie en contact
Als u informatie wenst of contact op wilt nemen over een witgoed reparatie in de regio Den Haag, twijfel niet en schrijf ons direct aan. U kunt dit doen middels het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@ajtec.nl. Wij zijn u graag van dienst!