Reparatie Inbouwapparatuur

Voor reparatie van uw inbouwapparatuur kunt u terecht bij AJ Tec. Wij zijn actief in de regio Zuid-Holland. Als u buiten het service gebied woont kunt u uw apparatuur brengen en bespaart u de voorrijkosten.

Werkgebied
Wij repareren uw droger alleen binnen ons werkgebied. Onder ons werkgebied verstaan wij de volgende plaatsen en omliggende dorpen: Zoetermeer, Rotterdam, Capelle aan den ijssel, Zevenhuizen, Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Den Haag, Leidschendam, Naaldwijk, Nootdorp, Delft, Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Alphen a/d Rijn, Sassenheim, Voorhout, Rijnsburg en omliggende dorpen.

AJ Tec

AJ Tec is specialist in het vervangen en repareren van apparatuur en installatie van keukens en badkamers. Wij zijn flexibel, en proberen zo glantgericht mogelijk te werken. Onze diensten bestaan uit de volgende basiscategorien:

Als u specifieke werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben, kunt u ons contacteren voor de mogelijkheden.

Aanvraag indienen
U kunt online een aanvraag indienen voor reparatie van uw inbouwapparatuur. U kunt zich tot ons wenden via het contactformulier of door ons aan te schrijven op info@ajtec.nl.