AJTec B.V. breidt uit met een winkel

AJTec B.V. breidt uit met een winkel

Posted in Geen categorie by AJTec.

AJTec B.V. breidt uit met een winkel

Berkel en Rodenrijs – AJTec BV, het installatiebedrijf van André Bloom, zoon Jim en schoonzoon Remco – gevestigd aan de Industrieweg 36 op Bedrijventerrein Rodenrijs – is gespecialiseerd in zowel de installatie als reparatie van inbouwapparatuur en witgoed in Nederland, maar ook in België.

AJTec BV werkt onder andere in opdracht van grote winkels en internetbedrijven die de producten verkopen. Daarnaast kan iedereen een beroep doen op het Berkelse bedrijf als er een apparaat geïnstalleerd, ingebouwd of gerepareerd moet worden.
“Ons bedrijf verricht alleen werkzaamheden in de particuliere vervangingsmarkt en renovatie van bestaande keukens; daar zijn we al meer dan dertig jaar actief in. We beschikken over een eigen reparatiedienst en kunnen apparatuur binnen vijf werkdagen door heel Nederland repareren.”

Webshop en winkel

In de loop der jaren groeide de vraag naar onderdelen voor witgoed en inbouwapparatuur.
“Voor onder andere wasmachines, drogers, vaatwassers, stofzuigers, ovens, kookplaten, magnetrons. Dat was er mede de reden van dat we onlangs een webshop www.parts-business.nl hebben geopend (die boven verwachting loopt) en aansluitend vorige maand ook een winkel bij ons bedrijf onder de naam AJTec Parts & Business. We hebben nu rond de twee miljoen artikelen op voorraad. Met de winkelverkoop richten we ons uitsluitend op particulieren. Wordt er iets via de webshop besteld dan kan dat tegen een meerprijs aan huis worden afgeleverd, maar het kan ook gratis worden afgehaald in de winkel.”
De in totaal veertien medewerkers van AJTec hebben de hele week de handen vol aan alle verkopen: met wekelijks gemiddeld 250 afleveringen van nieuwe apparaten door het hele land en het omwisselen van de oude en daarnaast een vijftigtal reparaties; allemaal aangestuurd vanuit Berkel en Rodenrijs.

   

       

AJ Tec is een veelzijdig bedrijf dat over heel Nederland en België inbouwapparatuur en witgoed installeert. Ons bedrijf doet dit voor grote winkels en internet bedrijven die deze producten verkopen. Via onze website kunt u zelf ook een installatie of reparatie aanvraag doen als u al een apparaat elders heeft aangekocht en deze wilt laten monteren of repareren. Ons bedrijf doet alleen werkzaamheden in de particulieren vervangingsmarkt en renovatie van bestaande keukens en zijn hier al meer als 30 jaar actief in.