Recensies

logo[1]

Lees onze recensies namens VeiligKopen.nu op Kieskeurig.nl »
Lees onze reviews op Trustpilot.nl »

logo[1]
Lees onze recensies namens Bemmel&Kroon op Kieskeurig.nl »
Lees onze recensies namens Bemmel&Kroon op Trustpilot.nl »

dekker-keukencentrum

Lees onze recensies namens Dekkers Keukencentrum op Klantenvertellen.nl »

 

                                                   Budgetplan.nl

 

                                              123apparatuur.nl

 

 

wim-ham


Lees onze recensies namens Wim van der Ham Keukens op Klantenvertellen.nl »

wim-ham
Keukeninbouwcenter.nl

wim-ham
Oudshoorn Witgoed

wim-ham
Keuken Drachten

wim-ham
Inbouwvaatwasserstore.nl

wim-ham
Afzuigkapstore.nl

wim-ham
Inbouwcombioven.nl

wim-ham
Gaskookplaatshop.nl

wim-ham
Inbouwkoelkastshop.nl

wim-ham
Inbouwovenshop.nl

wim-ham
Inductiekookplaatshop.nl

 

 

Plaats uw recensie

* Verplicht veld

Recensies

 • 8Alhoewel de dag voor Jack slecht begon, in verband met de diefstal van zijn werkbus, hebben wij dat niet aan de kwaliteit van zijn werk kunnen merken. Hij werkte gestaag door om te proberen de vertraging, als gevolg van het gedoe met zijn bus, weg te werken. Dat is uiteindelijk, met enige assistentie van Paul ook prima gelukt. Kortom, onze nieuwe keukenspullen zijn weer keurig geinstalleerd, waarvoor nogmaals onze dank !
  S.+J. Krijnen, Leidschendam, 18 juni 2018
  Door S.enJ. Krijnen - Leidschendam 18 Jun 2018
 • 8Zowel de voorbereiding van het inplannen als de werkzaamheden waren voortreffelijk. Afspraken werden nagekomen. Telefoontje vooraf van de monteur dat hij over ongeveer 15 minuten bij ons zou zijn. Keurige monteur, alles werd netjes opgeruimd. Inductieplaat was gemonteerd , maar deed de nieuwe plaat deed niets , alleen maar alarmbelletjes . Monteur heeft er in onze ogen alles gedaan om de plaat werkend te krijgen en had na verloop van tijd 2 van de 4 platen deden het. Na diverse telefoontjes van de monteur kwam hij toch niet verder en stelde de leverancier hiervan in kennis. Deze zou zo spoedig mogelijk via de importeur een service monteur sturen. 3 uur later de plaat aangezet en tot onze verbazing , alles deed het.
  Door H. Kroon - Baarn 17 Jun 2018
 • 10Keurige, kundige monteur heeft mijn oude oven verwijderd en nieuwe geplaatst. Ter plekke aanpassingen gedaan omdat het niet helemaal paste. Zeer tevreden, aanrader.
  Door Saskia van Stuivenberg - Leiden 15 Jun 2018
 • 10Van begin tot eind, goede adequate voorlichting en goede préinfo met betrekking tot het bezoekuur. Werkzaamheden zeer correct en professioneel uitgevoerd. Keurige afvoer van oude apparaat. En dat allemaal tegen een meer dan realistische prijs. Dikke aanrader...
  Door Will Jansen - Veenendaal 13 Jun 2018
 • 8De koelkast werd een dag voor montage geleverd en kon daarom meteen na montage in gebruik worden genomen. Monteur installeerde de koelkast vlot, maar niet haastig. Nam keurig alle 'rommel' mee en het oude apparaat. Zeer tevreden
  Door Anouk - Waalre 07 Jun 2018
 • 8Perfect werk geleverd. Snel en netjes van de binnenkomst tot het vetrek na installatie.
  Door L.G. Konterman - Harderwijk 06 Jun 2018
 • 10Nieuwe vriezer besteld bij Bemmel &Kroon. Installatie door Ajtec. Communicatie (mail en telefoon) was top. Vakkundige monteur en zeer vriendelijk, gaf ook nog goede tips. Kortom: triple A plus.
  Door Ger de Zeeuw - Katwijk aan Zee 06 Jun 2018
 • 10Het was voor de eerste keer dat wij via internet een toch wel kostbare aankoop deden.
  Reden: Aankoop van een Siemens Stoomoven en een bak/magnetron combinatie oven via het internet besteld bij de firma Bemmel en Kroon. Via deze zaak werden wij opmerkzaam gemaakt om met AJtec in contact te treden in verband aanpassing van de keukenkastdeur om plaatsing van de 2 ovens mogelijk te maken. Al doende leerden wij dat de totale afrekening ovens en aanpassing-plaatsing kosten via Ajtec werden afgerekend nadat alles geïnstalleerde en werking was uitgelegd.
  Ter informatie Ajtec verzorg dan weer betaling aan Bemmel en Kroon
  Ajtec een foto gestuurd van wat aangepast moest worden en een kosten opgave binnen een dag ontvangen.
  De ovens besteld bij Bremmel en Kroon en opgegeven installatie via Ajtec te laten doen. Ajtec maakt afspraak en neemt dan de ovens mee en installeert deze.
  Dit gebeurde zeer professioneel, deskundig en zeer netjes.
  Bijvoorbeeld vloer afdekken en na installatie alles uitgelegd en keuken weer schoon opgeleverd.
  Naast bovenstaande maakt het voor ons speciaal bijzonder omdat de samenwerking tussen de firma Bremmel en Kroon en Ajtec dermate goed georganiseerd is dat het als èèn firma overkomt waar bij beide zaken je als een echte klant behandelt wordt. Dus geen aankoop en zoek het maar uit maar klanten behoefte gedreven.
  Het contact met zowel Patrick Sloos van Bemmel en Kroon als wel Jim van Ajtec was zeer snel, effectief , plezierig en deskundig.
  Bovenstaande ervaringen waren voor ons de reden om ook via Bemmel en Kroon een Quooker te bestellen en door Ajtec te laten installeren. Voor deze installatie moest een aanpassing gemaakt worden aan een keukenlade hetgeen door de interieurbouwer van Ajtec zeer mooi is uitgevoerd
  Al met al een aanrader om apparatuur via Bremmel en Kroon te bestellen en door Ajtec de aflevering en installatie te laten verzorgen. Heren prima werk geleverd, bedankt
  Door Willemse - Haarlem 04 Jun 2018
 • 10De monteur Paul en collega die bij ons de groepenkast en kookplaat hebben geplaatst verdienen een 10++. Geen moeite was hun teveel om de klus te klaren. Diep respect daarvoor en heel erg bedankt.
  Wim en Ria Metselaar
  Door W. Metselaar - Zoetermeer 01 Jun 2018
 • 9Installateur kwam keurig op afgesproken tijd, na ook nog telefonisch aangekondigd te hebben, dat hij er aan kwam.
  Toen bleek dat de hoogte van de deuren van de koel en vriesgedeelten toch iets afweken. Dit werd keurig opgelost door de combinatie iets lager te monteren.
  Hiervoor moest vloer iets zakken en boven koelkast een extra afdichting gemaakt worden. Tegen betaling van €60 werd dit allemaal keurig opgelost en kwamen de deuren op de juiste hoogte in lijn met de rest van de keuken te zitten.
  De oude koel/vries-combinatie werd meegenomen. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe combinatie. Aan de buitenkant is er geen verschil met de oude situatie.
  Door John Klerk - Vlaardingen 01 Jun 2018
 • AJTec , USA 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site
  Pagina:
  123»